lunes, 25 de agosto de 2008

VACANCES D'ESTIU 2008

OHHHH, SEGUIDORS DEL MEU BLOG. JA HE TORNAT DE VACANCES.

TOT I QUE ENCARA TINC UNA SETMANETA PER APROFITAR, PERÒ ESTARÉ PER AQUI FEN LA "MONA".
QUE EXPLICAR DEL QUE HE FET..., BASICAMENT ANAR A LLOCS NOUS, FER ESCALADA ESPORTIVA I LA MODALITAT BLOG, MENJAR, RIURE, SKALAR :), BONA COMPANYIA, I DESCONECTAR DE LA FEINA.
He estat a: ARTESA DE SEGRE, TARTAREU, CAMARASA (Lleida), RODELLAR (Huesca), LIZARRA (Pamplona) i ALBARRACIN (Teruel). TOTAL 3000 KMS. No està gens malament.
Hem sigut una bona colla que ens hem anat tornant segons els dies de vacances que teniem cadasqu'n.

L'Alberto, en Carles, en Tor, la Vanessa, l'Anna, en Gato, en Guiness, i jo la Friki del verano, perque he estat encadenant de primera varis 5+, i finalment he encadenat dos 6A+ i un 6A de primera aquest ultim cap de setmana a Tartareu i a Camarasa.


FRIKI, FRIKI, FRIKI, SOC UNA FRIKI....
Fotos tinc una pila i per no possarles totes, he seleccionat algunes, les mes representatives. També m'he fet un reportatge de fotos en blanc i negre fen blog, molt guapes, de les que ampliaré per possarles al menjador de casa.

Santiagoooo, al final m'he fet les fotos que volíaaaaa. Han quedat molt guapes, però no les penjo al blog, ja te les ensenyaré, i em dius el que et semblen.


Espero que tothom hagi gaudit d'unes bones vacances al igual que jo. Una vegada mes, em sento que soc una privilegiada.

COMENTARI: Penso que hi ha un ser que ha patit una mica de disciplina aquestes vacances, ja que li feia falta. Es el meu minino Seven, que en Carles el te a ratlla.Feina dificil ja que jo sempre he anat por libre i no m'he quadrat per picarli la cresta quan calia.

Bona feina Carles. Però jo so un minino mes dificil, jejeje.


TINC GANETES DE GYM PER CREMAR ELS EXCESOS QUE HE FET MENJAN, TOT I QUE NO M'HE PASSAT I HE FET SPORT. PERÒ EL MEU GYM, ES EL MEU GYM.


TAMBÈ TINC GANETES DE COMENÇAR PLAFÓ A MONTMELÓ, PER ENTRENAR AMB CARLES I QUE EM MONTI LES SUPER VIES QUE M'AJUDEN A SER FRIKI,jejeje.


HEM PARLAT DE COMENÇAR A ENTRENAR DE VALENT SENSE TONTERIES, JA QUE TANT A ELL COM A MI, NOS CARGA EL DIABLO, I DESDE JUNY QUE NO HEM ANAT A ENTRENAR AL PLAFÓ.


ESPERO EN AQUESTA TEMPORADA NO DEIXAR TANTS DIES SENSE ACTUALITZAR EL MEU BLOG.


PETONETS A TOTHOM,


MIAUUUUUU...................................

2 comentarios:

Txomo dijo...

Hola mixifu!!

que guapas las fotos! las quiero todas!!! jajajja

ya negociaremos y me pasas un CD

besos

mixi dijo...

TODAS..., TODAS..., CELITOS LILI...

SE PEL CARLES QUE T'ESTÀS FEN MIRAR LA LESIÓ D'HOMBRO PER UN METGE. "JA ERA HORA".

TE QUIERO VER TREPANDO POR LAS PAREDES, "YA".

TINC AL CARLES PREOCUPAT PER LES TEVES CAMPANES DEL CAP DE SETMANA. SENSE TU NO ES MOTIVA PER ASSOLIR ELS SEUS OBJECTIUS.

MENYS MAL QUE AQUESTA SETMANA COMENCEM AL PLAFÓ.

MIAUUUUU..................