martes, 13 de mayo de 2008

10-11 MAIG - FINDE LLUVIOSO-

Esto si que es FANATISMO!!!


Pronostic del temps= pluja, i aquesta vegada no es van equivocar els homes del temps.

Tot i així, Carles, Alberto i jo, vem anar a investigar un sector d'escalada a Bagà, arran de carretera i d'un riuet que baixava força aigua, amb els bartulos d'escalada a punt, per si un de cas es pogues fer alguna vía.

Com no, Carles portava les resenyes d'aquest sector, com sempre ven informat, encara que vem veure que havíen equipat mes víes i no estaven detallades a les resenyes que portava.

Hi han dos sectors, un acada banda de la carretera. Mínim 6a, i màxim 7 algo, jejeje, pero no se aquest algu. A una banda d'aquest dos sectors les víes son llargues, d'uns 35 metres, però no van probar cap d'elles donat estava la roca mollada.

El que si vem probar, va ser una vía mes curta, un 6a, d'uns 17 metres, on la pedra estava sequeta i ens vem treure el gusanillo de fer alguna vía. L'Alberto portava un bon mono d'escalar que pa que....



Aqui el tenim en acció en aquest sectorcillo.

Benvingut Macho Dominante. T'hem trobat a faltar.

Et queixes que has de començar de cero per tornar a recuperar la forma que teníes, però amb les ganes que li poses i un tio com tu, això no et serà dificil.

SUPER MIXI ÀNIMS...









Despres d'aquest sectorcillo, vem anar a Malpàs a Berga, per probar sort i poder fer alguna vía mes. La veritat es que malgrat els dos frikis que m'acompanyaven deien que feia temperatura rotpunk, l'Alberto estava escalan amb polar i amb el xubasquero. En Carles, mes valent amb el polar.

Amb la tonteria, vem fer el día i en tornant cap a casa a Avà, vem descobrir un forn de pa amb una coca brutal, calenteta... Tot i que he de matitzar, que Jo la vaig menjar freda, :( Quins cullons....


















El diumenge semblava que el día s'anes obrint i vem probar sort d'anar a Berga un altre cop en Carles i jo.
Mateix sector del Malpas. Vem poder fer una vía i va començar a ploure.

Aprofitant que estavem a Berga, vem anar a Castellar de Nug, i vem poder gaudir de les Fonts en pleno apogeo. Una d'aigua brutal com podeu apreciar a les fotos seguents




















Riete tu.......................



REMIAUUUUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS........................................





2 comentarios:

Txomo dijo...

Holas mixifu!

Doncs sí! un finde una mica passat per aigua... però vam poder tocar la roca i per a mi això ja és prou, amb la temporadeta que porto!

A veure aquest finde si ens respecta una mica més la climatologia!

Salutacions!
Alberto.

mixi dijo...

A VEURE SI ES VERITAT I PODEM ESCALAR TOT EL DÍA, JO TINC QUE FER METRES I METRES PER ANAR APRENEN I MILLORAN DIA A DIA.

UN PETONET