lunes, 7 de abril de 2008

5-6 ABRIL - ESCALADA A MARGALEF-











Campamento a Margalef.














Estem aprofitant els últims díes que queden per anar al Racó de les Espadelles, donat que ara començarà a apretar el solete a aquest sector tant guapo i fins el pròxim hivern no es podrà anar.

Molta calor, però tot i així l'Alberto ens va demostrar que ni la calor puede con él, ja que va encadenar un altre 7a. Tot i que SI, puede con él son los alejes demasiado alejes.... "ai ai, me duele este costado, a no, es el otro costado, Carles, no puedo seguir, la tendras que desmontar tú", de bon rotllo Albert.


Espero que la lesió al costat dret no sigui res, i tornis a les parets l'abans possible. Segur que Lili t'ajudarà en la recuperació.
En Carles, ja l'hi vem donar feina l'Alberto i jo, així que el seu projecte 8a que te en aquest sector, va quedar en segon terme, ja que quan va decidir provar-lo, feia una calor brutal i despres de porvar un parell de pegues, va abortar la missió.

Jo vaig estar probant un 6b+, en top i de primera. Vaig fer un saque que vaig flipar de valent. Vaya tela, i això que estava arran de reunió (a lo Alberto).

No vaig encadenar-la :(





El diumenge com l'Alberto no pidía escalar perque li feia mal l'esgins que es va fer, en Carles va sugerir anar al sector Baobab on jo podía disfrutar fen víes més accecibles al meu nivell.






Personalment, en van agradar molt. Una vegada mes el meu prefe va acerta. Ell montava la vía i despres la feia jo.



Vaig probar quatre vies i per ordre de ejecució van ser un 5+, 6a, 6a+ i 6a+. Un cop mes vaig estar ben assessorada d'on era el pas dificil, on eren els bidits amagadets,.. per poder encadenar les víes.

Encara en vaig tenir que sentir dir a les dues últimes: " a veure si em sorprens" i que m'havía agafat d'una cinta quan va petar una pedreta on tenía el peu posat a sobre, quan NO va ser veritat. Quins cull..... jo que m'esforso de valent......jejeje. Tener amigos para esto.... per cert la última que vaig probar te un nom ben sugerent "pain au chocolat".

Com pots veure Prefe, estic fen els deures per saber els sectors on vem anar i les víes que vaig estar fen. Riete tú....

Despres vem estar inspeccionant un sector on han montat vies noves, al Camí de la Ermita.

Han equipat un munt de víes desde 5+ a 7a, si no vaig errada. Un bon sector, on no nomès pots disfrutar de les víes, molt guapes, sino que tambè pots disfrutar d'un bon paisatje. Es un sector on les bones fotos estàn assegurades, malgrat no siguis un "bon" fotógraf, riete tu.

En aquest sector apretava el sol que no vegis, i nomès vem fer una vía, un 6a molt guapo. Bons peus i bones mans, encara que a la part mes a dalt de la vía, es complicava una miqueta mes, però una vegada més, ben assessorada m'en vaig ensortir.

A la tornada, com sempre, vem fer una paradeta per recuperar el desgast del día (no se com desgasten tant).


Miauuuuuuuuuuuuuuu........................

3 comentarios:

Txomo dijo...

aishhhh

si es que me hago mayor y ya me empiezan a salir los fallos...

Buscando el lado positivo tendré que aprovechar que me he roto para hacer todo aquello que normalmente dejo de lado...

Lo que pasa es que ya ni me acuerdo de lo que era xDD

un saludo bixo!

mixi dijo...

Asi me gusta, con ganas de hacer cosas.
Si no te acuerdas de lo que eran, no te preocupes, saldran otras cosas.

Siempre hay que mirar el lado positivo, como tu dices. Si no mírame a mi......
Quins cullons!

De todas maneras roto, roto, no estás, o sea que menos excusas y a recuperarte.

Un beso
MIAUUUUUUUUUUU................

elciclista dijo...

Mixi! Estik entrenant fort per veure kina makina va millor... a veure... stik studiant la situacio... i fent kronometrades per el montseny... jajaja!